SM-liigassa nähdään tulevalla kaudella pelaajia yhteensä 14 eri maasta.

Sarjassa nähdään iso kasa eritasoisia ulkomaalaisvahvistuksia. Mukana on nuoria kiekkolupauksia sekä kokeneita sotaratsuja.

Leijonat.com listaa ennen kauden alkua SM-liigan viisi parasta ulkomaalaisvahvistusta. Vaikka sarjassa pelaa myös tulevia huippunimiä, täyttää listan kokeneet pelurit.

Borna Rendulic. Kuva: Getty Images

TOP5: SM-liigan ulkomaalaisvahvistukset

5. Borna Rendulic, Pelicans

– Persoonallinen kroatialainen on huippuvahvistus SM-liigaan. Energinen hyökkääjä tuo paljon Pelicansiin – sen myötä Rendulicilta voidaan odottaa tulevalla kaudella paljon.

4. Patrik Carlsson, HIFK

– HIFK:n kärkiketjujen hankinta on kokenut pelimies. 29-vuotias laituri on osoittanut jo alkusyksyn peleissä olevansa huippuvahvistus Suomeen. Tuo rutiinia ja tulivoimaa Helsinkiin.

3. Eric Perrin, TPS

– SM-liigan toiseksi vanhin pelaaja on yhä huippuvahvistus TPS:lle. Ei enää liigan nopeimpia pelaajia, rutiinitaso on silti yhä ihailtavan korkea. Tulee loistamaan myös tulevalla kaudella SM-liigassa.

2. Henrik Tallinder, TPS

– Kokenut NHL-pakki on kenties SM-liigan paras puolustaja. Monipuolinen Tallinder on hyvä omassa päässä – Tämän ohella hän pystyy auttamaan hyökkäyksiä oikea-aikaisilla nousuillaan.

1. Tomas Zaborsky, Tappara

– Kesän kovin hankinta on Zaborsky, joka taistelee SM-liigan maali- ja pistepörssin voitosta. Sopivan itsekäs taituri on pelaaja, joka pystyy ratkomaan kovia pelejä Tapparalle.