Sami Lepistö uskoo Jokereiden menestysmahdollisuuksiin tällä kaudella.

32-vuotias puolustaja saapui täksi kaudeksi takaisin Jokereihin, vietettyään edelliset 10 kautta ulkomailla. Lepistön paluu oli jokseenkin yllätys, sillä miehellä olisi voinut olla käyttöä jopa NHL-ympyröissä, mutta lopulta mies paljasti saavansa vaimonsa kanssa kaksoset.

Nyt kokenut suomalaispuolustaja ja tuore isä on luutinut helsinkiläisseuran takalinjoilla neljässä ottelussa, joissa hän on saalistanut kolme syöttöpistettä. Lepistön mukaan ottelut ovat menneet hyvin ja nykyisellä joukkueella on mahdollista menestyä.

– Haluamme sijoittua runkosarjassa korkealla ja mennä pitkälle pudotuspeleissä. Jukka Jalonen ja seuran johtajat ovat erittäin kunnianhimoisia ihmisiä. Myös kaikki pelaajat haluavat voittaa KHL:n mestaruuden, Lepistö kertoi venäläislehti Izvestian haastattelussa.

Jokerit on aloittanut KHL-kautensa neljällä vierasottelulla, joista se on saalistanut kuusi pistettä.