Jarkko Immosen paluu kertoo JYPin arvoista: ”Halutaan tulla takaisin oikeastaan keinolla millä hyvänsä”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

HELSINKI. Keskushyökkääjä Jarkko Immonen kirjoitti JYPin kanssa keväällä kolmen vuoden sopimuksen. Maailmanmestarin paluu ei ole mikään tavallinen kauppa, alleviivaa hurrikaanipaitojen kippari Juha-Pekka Hytönen.

– Kyllä hän varmasti koko SM-liigaan on nimekäs paluumuuttaja, se on oikeastaan iso jatkumo koko JYPin jutulle, kapteeni sanoi Leijonat.comille SM-liigan avaustilaisuudessa Helsingissä.

Rantasalmen Sulttaani -lempinimestään tuttu pelimies vietti useamman vuoden ulkomailla lähdettyään Jyväskylästä kauden 2008-09 jälkeen. Paluu kertoo Hytösen mukaan siitä, että JYPissä asiat ovat isossa kuvassa hyvin.

– Pelaajia, keitä siellä on pelannut ja lähtenyt maailmalle, haluavat tulla takaisin JYPiin, vaikka varmasti ottajia olisi muuallakin. JYPin arvot ovat niin kovat, että sinne halutaan tulla takaisin oikeastaan keinolla millä hyvänsä.

Viime vuosien tuloksetkin sen näyttävät, että jyväskyläläislauma on menestynyt kotimaan kaukaloissa mainiosti. Keväällä JYP korjasi pronssiset mitalit.

– Se (paluu) on iso signaali, että seura ja organisaatio ovat tehneet vuosia hyvin töitä, kapteeni painottaa.

Jos hommia on joukkueen leirissä tehty aiemmin mainiosti, niin pullat ovat uunissa hyvin myös nyt.

– Aikanaan on tehty asioita hyvin ja tällä hetkellä tehdään asioita hyvin. Jos jompikumpi niistä ei toimisi, niin pelaajia ei tulisi takaisin, Hytönen järkeilee.

JYP avaa kautensa perjantaina HIFK:ta vastaan. Joukkueet kohtasivat myös viime keväänä pronssiottelussa.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?