Kuka ottaa roolia Edmonton Oilersin erikoisessa heikkoudessa? Jesse Puljujärvi voisi olla pelastaja!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

The Hockey Writers -sivusto nostaa Edmonton Oilersin viime kaudesta esille mielenkiintoisen faktan. Vaikka joukkue pudotuspeleihin jopa sensaatiomaisesti rynni, joukkueen oikeat laitahyökkääjät eivät aivan vastanneet huutoon.

Oikean laiturin paikalla viilettäneistä ainoastaan Jordan Eberle ylitti 20 maalin rajan. Nyt kanadalainen on vaihtanut maisemaa, ja kaupassa tilalle saapui Ryan Strome.

NY Islandersista tulleella hyökkääjällä on iso tilaisuus, kun hänen pitää täydentää Oilersin yllättävän vahvaa hyökkäysarsenaalia.

Mutta mitä jos Strome ei vastaa huutoon?

Sivusto nostaa seuraavaksi esille muun muassa Jesse Puljujärven nimen. Koska nyt Oilersin oikeiden laiturien panokset joukkueen kärkiketjuissa ovat kysymysmerkkien alla, pitää Stromen tai haastajien ottaa roolia.

Puljujärven lisäksi sivusto lataa odotuksia Stromen mahdollisen epäonnistumisen jälkeen Anton Slepshjevin, Zack Kassianin ja Drake Caggiulan niskaan.

Edmonton on uutta nostetta tekevä nuorehko joukkue, joka yllätti monet jo viime kaudella. Nyt pudotuspelipaikkaan on yhtä hyvät saumat, jos koko nippu onnistuu tasaisesti läpi talven.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?