Helsingin Jokereiden ylivoima on ollut alkukaudesta hyvin tehokasta.
Jokerit on tehnyt kauden viiteen ensimmäiseen otteluun peräti kahdeksan ylivoimamaalia, jolla joukkue on koko KHL:n tilastoykkönen.
Yksi suurista onnistujista on ollut puolustajahankinta Matt Gilroy, joka on iskenyt viiteen otteluun tehot 0+5.
– On aina vähän outoa tulla uuteen jengiin, mutta tänne on ollut helppo sopeutua. Meillä on kaksi hyvää ylivoimaa, joista molemmat voivat onnistua. Se on tärkeä juttu, sillä ylivoima ja alivoima ovat tässä liigassa todella tärkeitä. Meillä on myös puolustuksessa hyvää tervettä kilpailua ja toistaiseksi kaikki palaset ovat osuneet hyvin kohdilleen. Kaikki on hyvin, Gilroy alleviivasi Jokereiden tiedotteessa.

Seuraavaksi vastassa Kunlun

Tulevista Jokereiden vastustajista Kunlun Red Star on aloittanut kauden vahvasti ja on itäisen konferenssin piikkipaikalla. Amur Habarovsk on seitsemän ottelun jälkeen pudotuspeliviivan tuntumassa ja Admiral Vladivostok konferenssin hännillä.
– Odotan innolla reissua. Täytyy vain yrittää levätä niin paljon kuin pystyy. Lento on tietysti pitkä, mutta tämä on iso reissu meille. Jos saamme pisteitä, olemme hyvässä tilanteessa, Gilroy laskeskeli.
Samoilla linjoilla oli myös Jesse Joensuu.
– Tämä on tosi rankka ja kova reissu. Tilanne vaatii meiltä ammattimaisuutta, että olemme fyysisesti valmiita peleihin, uskon sen olevan tärkein pointti. Meillä on mahdollisuudet mihin tahansa tällä reissulla, mutta jokaisen täytyy saada ladattua kaikki energiansa niihin matseihin. On yhdentekevää, mitä muuta tapahtuu, jos voitamme pelejä, Joensuu päätti ja lähti astelemaan kohti lentokonetta.
Lähde: Jokereiden tiedote