Columbus Blue Jacketsin takalinjoilla luutivan Seth Jonesin mukaan joukkueen tavoite ensi kaudelle on varsin selvä. Hänen NHL.comille antama lause ei jätä mitään epäselväksi.

– Haluamme voittaa Stanley Cupin juuri nyt, taalajäillä yli 300 ottelua pelannut jenkkipakki latasi sivustolle.

Joukkueen GM Jarmo Kekäläinen ei kommentin murjauttamisesta pahastunut, vaan pikemminkin hän kunnioitti Jonesin ajatusta. Toisaalta Kekäläinen muistuttaa, että ilmeisen vankasta itseluottamuksesta huolimatta unelman saavuttaminen ei luonnollisestikaan ole helppoa.

– Hän haluaa sanoa sen ääneen? Kunnioitan sitä, mutta se ei tarkoita sitä, että mikään olisi helppoa joukkueellemme, Kekäläinen pohti.

Columbuksen leirissä itseluottamus näyttää olevan korkealla. Joukkue yllätti viime kaudella runkosarjassa rikottuaan 100 pisteen rajan, myös pudotuspeleissä taistelu oli miehekästä vaikka lento loppuikin jo ensimmäiselle kierrokselle Pittsburgh Penguinsia vastaan.

– Ei ole mitään epäilystä siitä, että jokainen tämän sarjan joukkue on täällä voittamassa Cupia. Eikä ole mitään muutakaan syytä pelata NHL:ssä, Kekäläinen huomautti, ja jatkoi:

– Me tiedämme, mitä odotamme joukkueeltamme.

Columbus ei ole ikinä voittanut Stanley Cupia.