HELSINKI. Jokereiden vahva alkukausi on saanut lipunmyynnin käymään kuumana.

Helsinkiläisseura on aloittanut KHL-kautensa kahdeksan ottelun vieraskiertueella, joka päättyi keskiviikkona komeaan 1-0-jatkoaikavoittoon Admiral Vladivostokia vastaan. Helsinkiläisseuran vieraskiertue oli muutenkin menestys, sillä joukkue kaappasi mahdollisesti 24 pisteestä komeat 17 pistettä.

Jokerit jatkaa kauttaan seuraavaksi kotiotteluilla, joista ensimmäinen on luvassa lauantaina Dinamo Riikaa vastaan.

– Veikkaisin, että lippuja on jäljellä noin 1000 – aamulla niitä oli 1500. Tulee ilman muuta loppuunmyydyksi, Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen kommentoi Leijonat.comille keskiviikkona iltapäivästä.

Jokereille tilanne on suhteellisen harvinainen, sillä joukkueen kotipeleistä yksikään ei ollut viime vuonna loppuunmyyty, ja nyt heti avauspeli myydään loppuun.

– Avausmatsit ovat muutenkin olleet yleensä hankalia, joten tilanne on positiivinen, että myydään heti matsi loppuun, Ruohonen kehuu.

Jokereiden menestys hyvän lipunmyynnin taustalla

Helsinkiläisseura on aloittanut vahvasti KHL-kautensa, jonka lisäksi seura on panostanut ottelutapahtumien markkinointiin. Uutuutena kotiotteluissa nähdään myös jääprojektori, joka houkuttelee lisäyleisöä paikalle.

– Kyllä se pääjuttu on se, kun joukkue menestyy, niin se kiinnostaa yleisöä. Mutta varmasti myös juhlavuosi ja oheistekniikan uusiminen (jääprojisointi). Varmasti moni haluaa tulla katsomaan, miltä se näyttää paikan päällä, Ruohonen päättää.

Voit katsoa alta, millainen alkushow Jokereilla on luvassa:

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: miikka_lahtinen