KHL-seura Metallurg Magnitogorsk on kiinnostunut kahdesta viime kauden pelaajastaan, uutisoi TASS.

KHL-seuran päävalmentaja Ilja Vorobjov on kertonut TASS:lle, että hän on hyvin kiinnostunut hyökkääjä Alexei Bereglazovin sekä puolustaja Chris Leen palveluksista.

Bereglazov on kiekkoilut Magnitogorskissa koko aikaisemman uransa, mutta täksi kaudeksi hän suuntasi New York Rangersiin. Venäläishyökkääjä ei saanut kuitenkaan vakuutettua seurajohtoa, jonka vuoksi hänet passitettiin AHL:ään.

36-vuotias Lee lähti puolestaan hakemaan sopimusta Los Angeles Kingsin riveistä, mutta hän ei onnistunut lunastamaan paikkaansa joukkueesta. Tämän vuoksi neljä edelliskautta Magnitogorskissa kiekkoilut pelaaja on nyt vapailla markkinoilla.

Päävalmentaja Vorobjovin mukaan venäläisseuralla on molempien pelaajien kanssa neuvotteluyhteys.