Patrik Laine -huuma näkyy myös eri vedonlyöntiyhtiöiden listoilla.

Winnipeg Jetsin suomalaistähti kiinnostaa katsojien lisäksi myös innokkaita vedonlyöjiä. Kuvaava on, että esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö NordicBet on avannut heti yli 20 erilaista kohdetta Laineesta.

Useat eri yhtiöt panostavat juuri Laineen kaltaisen supertähden otteista veikkaamiseen. Tulevalla NHL-kaudella ei ole enää paljon tapahtumia, joista ei voisi jonkin yhtiön kautta lyödä vetoa.

– ”Pate” teki viime kaudella historian ensimmäisenä pelaajana kolme NHL-hattutemppua ennen 19-vuotissyntymäpäiväänsä. Nyt jostain syystä kertoimenlaskijat eivät usko, että Laine pystyisi samaan alkavalla kaudella, kertoo iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Innokas vedonlyöjä voi hakea voittoja pohtimalla muun muassa sitä, tekeekö Laine kauden aikana alivoimamaalin, paljonko hän saa jäähyminuutteja, laukooko yli 10 ylivoimamaalia tai kenties enemmän maaleja kuin Auston Matthews? Laine ja Matthews kohtaavat toisensa kaukalossa heti avauskierroksella.

– Näistä on mahdollista luoda ikään kuin oma Patrik Laine Fantasy -peli, eli näillä vedoilla saa jännitystä koko kaudelle, Kvist naurahtaa.

Lähde: NordicBetin tiedote