Pikkuleijonien kanssa MM-kultaan yltänyt Sami Moilanen on kovassa iskussa WHL-juniorisarjassa.

Seattle Thunderbirdsien riveissä kiekkoileva Moilanen oli viime yönä jälleen tehokkaana, kun Thunderbirds kaatoi Kamloops Blazersin numeroin 4-3. Joukkueen varakapteenina toimiva suomalainen teki ottelussa Seattlen voittomaalin.

19-vuotias hyökkääjä on tällä kaudella tehnyt kuudessa ottelussa jo tehopisteet 7+2=9. Mies on ollut tällä kaudella joukkueensa paras maalintekijä ja johtaa sisäistä pistepörssiä maalimäärän turvin.

Moilanen esiintyi jo keväällä vahvasti joukkueensa riveissä. Colorado Avalanche palkitsi suomalaisen koesopimuksella tulokasleirille, joka jäi kuitenkin väliin loukkaantumisen takia. Jos kausi jatkuu yhtä vahvasti, saa mies varmasti uuden mahdollisuuden taistella NHL-unelmasta.