Sveitsin pääsarjassa pelaavan SCL Tigersin hyökkääjät Antti Erkinjuntti ja Eero Elo sekä pakki Ville Koistinen olivat merkittävässä roolissa myöhään eilen tiistaina, kun heidän joukkueensa kampesi maukkaaseen 3-2-voittoon keskikastin Zürichistä.

Leijoniakin edustaneiden pelaajien tähdittämälle miehistölle täydet pisteet tulivat maukkaaseen paikkaan, sillä joukkue rimpuilee kynsin ja hampain kiinni pudotuspelipaikassa. Matkaa sillä on kahdeksanteen sijaan kolme pinnaa.

Voitto tuli tiistaina poikkeuksellisella tavalla. Pitkälle toiseen erään asti 0-2-tappiolla ollut langnaulainen joukkue pisti nimittäin tuulemaan oikein urakalla juuri ennen viimeistä taukoa.

Erkinjuntin, Lukosta tutun Aaron Gagnonin ja Elon – johon Koistinen merkkautti syötön – maalien välillä oli aikaa ainoastaan 40 sekuntia. Ne syntyivät ajassa 38.13, 38.27 ja 38.53.

Noiden osumien jälkeen maaleja ei enää nähty, vaan peli päättyi suomalaiskolmikon iloksi 3-2.

Ottelun täysosumat voit katsoa NLA:n virallisilta nettisivuilta tätä painamalla.

Mainittu kolmikko on ollut iskussa Sveitsissä, vaikka heidän joukkue sarjassa toiseksi viimeistä paikkaa miehittääkin.

Erkinjuntti (5+8) on joukkueensa tehokkain pelaaja ja sarjan pistepörssissä hienosti 15:s. Elo (6+4) puolestaan on Tigersin sisäisen pörssin kakkonen ja Koistinenkin (1+6) viides.