Jokereiden hurja 15 ottelun voittoputki on näkynyt myös vedonlyöjien arjessa.

Helsinkiläisseura liitää KHL:ssä voittoputkessa, joka on seuran kaikkien aikojen pisin. Eri vedonlyöntiyhtiöt ovat joutuneet reagoimaan seuran menestykseen eri tavoin.

Esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö NordicBet laskee, että Jokereiden voittoputkella on voinut tehdä jo nyt hurjat rahat. Pelkästään yksittäisiä otteluita veikkaamalla KHL-joukkueen menestys on tuonut rohkeille pelaajille hurjat kertoimet.

– Tehdäänpä ajatusleikki, että olisit lyönyt Jokerien voittoputken avauspeliin [6. syyskuuta Spartak Moskovaa vastaan] 10 eurolla vetoa Jokerien voiton puolesta. Ja sen jälkeen olisit panostanut voittamasi rahat aina uudestaan Jokerien voitolle Moneyline-pelimuodossa, eli siten, että varsinaisen peliajan tasapelejä ei huomioida, olisi alkuperäinen 10 euroa kasvanut jo 6340 euroon, Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist laskee.

Jokereilla näitä työtapaturmia eli ”vasta” jatkoajalla tulleita voittoja on 15 voiton putkessa tasan yksi. NordicBet myöntää, että voittoputki on tullut kalliiksi myös vedonlyöntiyhtiölle: se on tarjonnut erilaisia vetoja Jokerien voittoputken pituudesta, joka on venynyt jo nyt yllättävän pitkäksi.

Jokerit jatkaa kauttaan lauantaina vierasottelulla Pietarin SKA:ta vastaan. Ottelu alkaa klo 17.00 Suomen aikaa.

Lähde: NordicBetin tiedote