Espoo United viestii nettisivuillaan, että joukkueen kärkihyökkääjiin alkukaudella kuulunut Annina Rajahuhta on saanut ammattilaissopimuksen kiinalaisesta Kunlun Redstarsista.

Olympia- ja MM-pronssimitalistin uusia joukkuekavereita ovat mm. Noora Räty sekä valmennukseen kuuluvat Saara Niemi ja Santeri Martikainen.

Rajahuhta on pelannut Espoossa SM-sarjaa ja nykyistä Liigaa kaudesta 2012-13 lähtien. Muutto pallon toiselle puolelle on luonnollisesti herkkä paikka.

– Harmittaa tietenkin lähteä kesken kauden joukkueesta ja jättää Bluesissa aloitettu projekti kesken, mutta tällaisia mahdollisuuksia saa naisten jääkiekon parissa todella harvoin. Ammatikseen pelaaminen on jotain, mistä olen aiemmin vain pystynyt haaveilemaan ja nyt minulla on oikeasti mahdollisuus elää urheilijan arkea joka ikinen hetki, Rajahuhta pyöritteli espoolaisjoukkueen nettisivuilla.

– Olen tästä mahdollisuudesta erittäin onnellinen ja kiitollinen. Se saa minut uskomaan, että unelmat toteutuvat. Kiitos vielä koko naisten joukkueelle sekä Bluesin B-Akatemian poikajoukkueelle alkukaudesta ja tsemppiä tuleviin peleihin!, naisten pääsarjassa Suomessa täysin käsittämättömät pisteet 161+227=388 ainoastaan 233 otteluun iskenyt tähti päätti.

Pudotuspeleissä hänen vyölle on kertynyt 84 kamppailussa upeasti peräti 106 pinnaa.