Pekka Rinne on päässyt heti alkukaudesta kovaan vireeseen Nashville Predatorsin maalilla.

34-vuotias suomalaisvahti on esiintynyt tällä kaudella jo kuudessa ottelussa komealla torjuntaprosentilla 93,20. Torstaina Rinne piti myös kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun Philadelphia Flyers kaatui maalein 1-0.

– Nollapeli on luonnollisesti iso osa voittoa, mutta mielestäni pelasimme myös joukkueena erinomaisesti Flyersia vastaan. Pelimme on palannut hyvin raiteilleen ensimmäisten tappioiden jälkeen. Tiedämme, että meidät on vaikea voittaa, jos pelaamme joukkueena hyvin, Rinne analysoi NHL.comille.

Myös päävalmentaja Peter Laviolette on ollut enemmän kuin tyytyväinen suomalaiskonkarin alkukauteen. Joukkueella on alimmaisena miehenä kaveri, johon voi aina turvautua.

– Pekka on ollut joukkueemme todellinen selkäranka. Aina kun vastoinkäymisiä on tullut eteen, Pekka on kohdannut ja selvittänyt ne mallikkaasti. Hän pelasi fantastiset pudotuspelit viime kaudella, ja on pettymysten jälkeen pystynyt hilaamaan meidät tähän pisteeseen. Se kertoo minulle paljon, Laviolette kehui suomalaisvahtia LA Timesille.

Lähde: NHL.com/fi