Jokerit hakee KHL:ssä muhkealle voittoputkelleen jatkoa lauantaina, kun se punnitsee tämän hetken eurooppalaisten kuumimpien joukkueiden kohtaamisessa SKA Pietarin.

Jokereilla on jo kokemusta kyseisen miehistön lyömisestä Pietarissa, ja kyseistä temppua narrilauma lähtee luonnollisesti tavoittelemaan myös lauantaina.

– Monet meistä olivat siellä jo viime vuonna voittamassa ja muistavat, miten hyvältä voittaminen Pietarissa tuntuu. Tämä joukkue lähtee nyt sinne ihan eri tason itseluottamuksella kuin viime kaudella, Oliver Lauridsen painottaa Jokerien nettisivuilla.

Helsinkiläiset kaatoivat KHL:n mahtijoukkueen yhdeksän kuukautta sitten Pietarissa numeroin 3-5. Lauridsen näkee, että upea voittoputki sekä jo saavutettu päänahka tasoittavat ennakko-odotuksia.

– Uskon, että SKA katsoo myös meitä vähän kunnioittavammin kuin aiemmin.

– Tiedämme, että siellä on edessä iso peli, joka vaatii pientä lisälatausta ja -valmistautumista.

Vaikka edessä onkin todellinen herkkupala, on ottelu yksi muiden joukossa. SKA Pietari paahtaa sarjan kärjessä 65 pinnallaan, helsinkiläisten pistepussi on turvonnut 50 pinnan edestä. Toisaalta, Jokereilla on peräti viisi ottelua vähemmän pelattuna, joten joukkueet ovat täysin samassa pistetahdissa.

– Ei meidän kuitenkaan kannata tehdä tästä liian isoa peliä. Jatkamme vain omaa juttuamme, ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan, tanskalaisjärkäle ennakoi.