Jokereiden ja Lokomotiv Jarolavlin välisessä KHL-ottelussa nähtiin erikoinen tuomariratkaisu.

Jokereiden Brian O’Neill onnistui avauserässä maalinteossa, kun hän otti kiekon lavallaan ilmasta alas, jonka jälkeen hän siirsi kiekon maaliin. Osuma kuitenkin hylättiin korkeana mailana.

Tilanne herätti närää, sillä O’Neillin maila ei ollut missään vaiheessa lähelläkään korkeaa mailaa. Päävalmentaja Jukka Jalonen valitti asiasta tuomarille, joka suostui loppujen lopuksi tarkistamaan asian videolta. Tarkistuksen jälkeen lopputulos oli kuitenkin sama: maalia ei hyväksytty.

Korkean mailan lisäksi Hartwall Arenalla maalin hylkäämisen syyksi ilmoitettiin se, että tuomari olisi viheltänyt jo aiemmin pelin poikki. Tilanne jäi lopulta hämärän peittoon, mutta maali olisi kaiken järjen mukaan täytynyt hyväksyä.

Jokerit hävisi ottelun numeroin 3-4.