Kasimir Kaskisuo jatkaa kauttaan AHL-seura Chicago Wolvesin riveissä.

Taustalla on lainasopimus. Nuoren maalivahdin työnantaja Toronto Marlies ilmoitti lainanneensa torjujan isomman roolin perässä Chicagoon.

Kaskisuo on heti iso vahvistus Wolvesille, joka kärsii emoseura Vegas Golden Knightsin maalivahtipulasta. NHL-seuran lukuisat loukkaantumiset ovat vieneet farmiseuran molemmat vahdit Vegasin puolelle.

Tilanne on maukas Kaskisuolle, joka on hyvistä otteista huolimatta jäänyt penkille Toronton farmiseurassa. Nuori Jokerit-kasvatti loisti jo viime keväänä Marliesin matkassa – tällä kaudella alle on tullut yksi peli vakuuttavalla 96,3 torjuntaprosentilla.

Toronto Marlies

@TorontoMarlies
#Marlies News: The @TorontoMarlies have loaned goaltender Kasimir Kaskisuo to the Chicago Wolves (AHL).

#MarliesLive