Kuten Leijonat.com aiemmin syksyllä kirjoitti, siirtyi Julius Nyqvist KooKoosta taannoin brittiläiseen Edinburgh Capitalsiin. EIHL-sarjassa pelaava joukkue kuitenkin viestii nyt sivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan, että Nyqvist sekä kaksi muuta pelaajaa on lähtenyt Capitalsista.

Alle 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti pelasi joukkueen takalinjoilla kelvollisin ottein, sillä kuudessa ottelussa Nyqvist takoi pisteet 1+2.

Edinburgh Capitals

@edcapitals
Capitals Departures - Stefishen, Nyqvist and Speirs leave with immediate effect, recruitment of replacements starts. ow.ly/Y2qJ30g6Ahd

Jos et näe yllä olevaa twiittiä, näet sen tämän linkin takaa.

Jos Nyqvist pelasi kaikkinensa tehokkaasti, on Edinburghin kausi vastaavasti mennyt täysin pipariksi. Joukkue on sarjan viimeisenä, kun se on kerännyt seitsemässä mittelössä onnettomat kaksi pistettä.

SM-liigassa Nyqvist on pelannut yhteensä 101 taistelussa, Mestiksessä vyölle on kertynyt tasan 100 peliä.