Winnipeg Jets elää vaikeita aikoja jääkiekon NHL:ssä, sillä joukkue hävisi niin perjantain kuin lauantainkin vastaisena yönä ottelunsa jatkoajan jälkeen numeroin 1-2. Kummassakin kamppailussa vastustajan iskemää ratkaisumaalia pääsi ”ihastelemaan” aivan lähietäisyydeltä Patrik Laine.

Suomalainen sai ainakin ensimmäisen virheensä anteeksi, sillä päävalmentaja Paul Maurice ei lytännyt Lainetta Pittsburgh Penguins -pelin ratkaisseesta harhasyötöstä.

Aika näyttää, mikä tilanne on nyt.

Tällä videolla näkyy, että totutusti numerolla 29 viilettävä suomalaishyökkääjä ei saanut Columbus Blue Jacketsille jatkoilla ratkaisumaalia iskenyttä Josh Andersonia millään kiinni sillä seurauksella, että kanukki iski lopulta pelin päättäneen osuman oikeastaan parhaalta mahdolliselta sektorilta.

Maalia edelsi Laineen heikko kulmapelaaminen, sillä hän ei onnistunut nappaamaan taklaustilanteessa pikkumustaa haltuun. Suomalaisen ilta oli kaikkinensa heikko, sillä hän oli yksi kolmesta jetsiläisestä, jonka tehotilasto näytti kamppailun päätteeksi lukemaa -2.

Tappion myötä Jets oli tätä uutista kirjoittaessa läntisessä konferenssissa pudotuspelipaikkojen ulkopuolella.