Huh huh!

Pelkkä Antti Raannan eilisen iltapuhteen katseleminen saattaa hengästyttää heikompikuntoista.

Arizona Coyotesin ja Carolina Hurricanesin ottelussa nähtiin vain kaksi pelitilannemaalia, mutta siitä huolimatta – tai Raannan tapauksessa ehkä juuri siksi – paljon värikkäitä tapahtumia.

Raanta torjui ottelussa mm. Hurricanesin Jeff Skinnerin rangaistuslaukauksen sekä esitti ”Hasek”-tyyppisen syöksytorjunnan. Jälkimmäisen suorituksen kunniaksi Coyotesin twitter-tilillä ylistettiin raumalaista luonnehdinnalla ”HOLY RAANTA!” (Pyhä Raanta).

Jatkoajalla Raanta oli myös vahvasti esillä, mutta tavalla, joka säikäytti koko Coyotes-leirin ja joukkueen kannattajat. Raanta säntäsi pitkälle maaliltaan irtokiekon perään, ja samaa kiekkoa tavoitellut Hurricanes-hyökkääjä Derek Ryan törmäsi Raantaan vauhdilla.

Raanta sai osuman olkapäähänsä mutta pystyi jatkamaan ottelua. Onneksi, sillä rankkarikisassa Raanta torjui kaksi Hurricanesin yritystä. Clayton Keller ja Derek Stepan varmistivat onnistumisillaan Kojooteille kaksi pistettä. Voitto oli sarjajumboksi jumittuneelle Coyotesille vasta kauden toinen.

Raanta valittiin ottelun kakkostähdeksi, mutta pukukopissa Raanta sai joukkueen keskuudestaan valitseman parhaan pelaajan tunnustuksen. Valtavaa mestaruusvyötä pidellessään Raanta kehotti joukkuetta nauttimaan voiton tunteesta.

– Muistetaan tämä tunne aina, kun meillä on vaikeita aikoja. Tämä on paras tunne koko maailmassa! Melkein, Raanta julisti Coyotesin twitter-tilille ladatulla videolla.

Voitto oli Raannalle ensimmäinen hänen uudessa seurassaan sekä ylipäätään ensimmäinen rankkarikisan voitto NHL:ssä.

Katso Antti Raannan huippuillan huippuhetket oheisista linkeistä.

Hurja törmäys Ryanin kanssa näkyy tästä linkistä.

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
Once again: @ARaanta31 says 🙅🏻.

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
HOLY RAANTA 😱

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
Take a wild guess who got tonight's game belt?