Liigassa häntäpäähän jumittunut Tampereen Ilves ja hyökkääjä Juhani Tamminen ovat jatkaneet sopimustaan vuodella eli kauden 2018–19 loppuun asti, Ilves kertoo tiedotteessaan.

Tamminen, 28, on jääkiekkoilijana ns. myöhäisherännäinen, sillä mies pelaa vasta ensimmäistä Liiga-kauttaan. Tämän kauden 17 ottelussa Tamminen on summannut tehot 3+4=7.

Viime kaudella Tamminen kävi kolmen pelin lainapestillä HIFK:ssa, jossa pääsi pelaamaan myös yhden Mestarien Liigan ottelun. Muutoin sentterin kaksi edellistä kautta ovat kuluneet Mestiksessä Rovaniemen Kiekossa.

Viime kaudella 48 ottelussa tehot 15+28=43 nakutellut Tamminen valittiin Mestiksen tähdistökentälliseen.

Ilves on jatkanut sopimusta myös edustusjoukkueen valmennusryhmään kuuluvan Olli Salon kanssa. Salolla on menossa toinen kausi Ilveksen liigajoukkueen valmennusryhmässä.

– Tiimimme on toiminut erinomaisesti, joten itselläni oli vahva halu jatkaa Ilveksessä. Seuran strategia ja tavoitteet ovat selkeät. Tällä hetkellä Ilves on se seura, jossa pystyn kehittymään parhaiten valmentajana, Salo kommentoi Ilveksen tiedotteessa.

Kausilla 2011–15 Salo valmensi HPK:n A-nuoret oman liigansa värisuoraan eli kultaan, hopeaan ja pronssiin. Tammikuussa 2016 hän korvasi HPK:n liigajoukkueen päävalmentajan paikalta potkut saaneen Pasi Arvosen ja valmensi ”Kerhoa” Liigassa loppukauden.

Lähde: Ilveksen tiedote.