Juhani Tammisen ja Niki Juuselan tapaaminen ei sujunut odotetulla tavalla.

Kaksikko on pyörinyt viime aikoina otsikoissa erikoisen kohun takia. CMoren F1-selostaja Juuselan humalainen imitaatio Tammisesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, mikä aiheutti mediassa melkoisen kohun.

Tilanne sai uuden käänteen, kun Tamminen paljastaa vierailleensa MTV:n johdon kanssa tapaamisessa. Keskustelu ei mennyt kuitenkaan odotetusti.

– Oletin jo matkalla ajaessani, että ”veljet” ottavat lakin käteen, tarjoavat kahvit ja sovinnon kättä ”veli” Juuselan käsittämättömän käyttäytymisen johdosta! Mitä vielä, ei anteeksipyyntöä, ei nöyryyttä, ei katumusta; fuck’n nothing!! Tamminen raivoaa.

Tamminen lataa kovaa tekstiä MTV:n suuntaan. Kiekkopersoona kertoo keskeyttäneensä palaverin nopeasti.

– Nousin pöydästä ”after 30 minutes” ja totesin seuraavaa: ”Veljet, ei minulla ollut palaveriin tullessa isoja odotuksia teidän suhteen – mutta onnistuitte alittamaan nekin täydellisesti!” Oh my fuck´n god! Se siitä! Harvoin on v****nut yhtä paljon kuin ko. palaverin päätteeksi!

Tamminen lyttää erikseen vielä Juuselan, jonka asenne ei miellyttänyt kiekkopersoonaa.

– Juusela ilmeisesti jatkaa valitsemallaan tiellä! Toivotan hänelle onnea – tuolla käytöksellä ja nöyryydella (lue sen puutteella) tulee ko. ”veli” sitä (onnea) tarvitsemaan!

Katso Tammisen alkuperäinen päivitys tästä:

Mikäli linkki ei aukea, sen voi katsoa tästä.