Jesse Puljujärvestä tyly arvio – ”Se oli lähes pakollista, sillä hänellä ei ollut kuin parannettavaa”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua NHL-seuran puolella, joka kutsui hänet riveihinsä viime viikon lopussa.

”Pulju” osui maalipuiden väliin jo heti ensimmäisessä ottelussaan, mutta toisessa kamppailussa, jonka hän siis pelasi viime yönä, hän jäi ilman tehopisteitä.

Nyt kanadalainen The Score on pyytänyt arviota Puljujärven AHL-otteista paikallisen kiekkotoimittajan, Mike Griffithin, suusta. Hän kirjoittaa työkseen Bakersfield Californianiin.

Griffithin kommentit olivat samalla komeita, sillä Pulju on selvästi petrannut, mutta samalla se oli hyytävä sen suhteen, miten hankalaa suomalaisnuorukaisella on ollut.

– Potentiaali on hieno asia, mutta sinun on löydettävä paremmin tyhjää tilaa ja tehtävä enemmän töitä. Jos hän olisi kaikkea mitä jokainen haluaa, uskoisin, että hän löytäisi oman tiensä olla dominantti pelaaja, Griffith kertoi The Scorelle.

– Kuinka paljon on kyse henkisestä puolesta? En osaa sanoa. Tiedän, että viime kaudella hän oli henkisesti puhki. Hänen numeronsa olivat toki ok, mutta ne eivät sanoneet, että ”vau, tästä kasvaa seuraava iso pelaaja”.

Suurin parannus Puljujärven pelissä on tullut laitapelin suhteen. Griffith kuitenkin paljasti, että tämä ei ihmeitä vaatinut.

– Mielestäni hänen laitapelinsä on parantunut viime kaudesta, mutta se oli lähes pakollista, sillä siinä hänellä ei ollut kuin parannettavaa. Hän on iso kaveri, mutta en muista nähneeni häntä kertaakaan taistelemassa kiekosti hyvin laidan lähdettyvillä. Se on siis parantunut.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS