© Kuva: Juha Tamminen

Huippusentteri Teemu Ramstedt avasi erikoista tilannettaan – ”Siihen on monta syytä”

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Eletään jo marraskuun puoliväliä, eikä kiekollisella huippusentterillä Teemu Ramstedtilla ole uutta työnantajaa sen jälkeen, kun KHL-seura Slovan Bratislava päätti purkaa hänen sopimuksensa heti alkukaudesta.

– Pelasin viisi treenipeliä ja kaksi KHL-peliä siihen alkuun ja sen jälkeen hommat loppuivat siellä. Sen jälkeen olen ollut ilman sopimusta tämän syksyn. Siinä on monta syytä, miksi näin on käynyt, mutta kyllä luulen, että tämän vuoden puolella pelit jatkuvat taas jossain, Ramstedt kuvailee tilannettaan Liigan Lounasliven haastattelussa.

Kysyntää Ramstedtin kaltaiselle pelaajalle varmasti on monessa seurassa, sillä kaudella 2015-16 hän johdatti ykkössentterinä HIFK:n finaaleihin ja takoi runkosarjassa kovat 55 tehopistettä.

Nopeat potkut Bratislavasta eivät jättäneet pelaajalle itselleenkään tarkkaa kuvaa siitä, miksi sopimus purettiin ennen kunnon näytönpaikkaa joukkueessa.

– En itsekkään aina tiedä kaikkea. Ehkä minulle ei vain löydetty sopivaa roolia. Ei minulla siihen sen kummempaa ole sanottavaa, hän pohtii.

Mikään loukkaantuminen ei ole syynä siihen, että Ramstedt on ilman sopimusta tällä hetkellä. Miehen omien sanojen mukaan päinvastoin.

– Kyllä mä hyvässä kunnossa olen, että koko ajan olen päässyt hyvin treenaamaan koko syksyn. Sanoisin jopa, että parhaassa kunnossa kahteen vuoteen.

Ramstedt myös paljastaa, että kovasta tuloksesta huolimatta kaikki ei ollut kunnossa viimeisellä kaudella HIFK:ssa.

– Se oli mulle vaikea kausi varsinkin se kevät, kun pelattiin finaaleihin asti. Se oli tosi rankka kevät. Ihmettelen, miten pystyin ne kaikki pelit pelaamaan, hän kertoo, vaikka voitti pudotuspelien pistepörssin.

Ramstedt ei osaa kommentoida tarkasti, missä pelit jatkuvat, mutta hänen omien sanojensa mukaan Liiga ei ole poissuljettu vaihtoehto.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!