Jääkiekon II-divisioonassa nähtiin käsittämätön draaman kaari, kun Lappeenrannassa pelatussa ottelussa kotijoukkue PEPO teki uskomattoman nousun tappioasemasta pelin viimeisillä minuuteilla.

Vierasjoukkue LL-89 iski ratkaisevan tuntuisen 9-6-johtomaalin, kun ottelua oli alle viisi minuuttia jäljellä.

Tämän jälkeen alkoi tapahtua. Ajassa 56:29 kaukalossa syntyi usean pelaajan kahakka, minkä seurauksena PEPO pääsi pelaamaan ottelun loppuun asti kahden miehen ylivoimaa. Jäähyjen seassa oli kaksi LL-89:n pelaajan pelirangaistusta, joten PEPO:n ylivoima sai jatkua maalien jälkeenkin.

Kotijoukkue käytti tilaisuutensa epätodellisen tehokkaasti iskemällä reilussa kolmessa minuutissa kuusi ylivoimamaalia.

9-7-kavennusosuma syntyi ajassa 56:52. Peli oli tasatilanteessa jo ajassa 57:59. Tämän jälkeen kotijoukkue nöyryytti vierailijoita vielä kolmella maalilla, ja taululle jäivät loppulukemat 12-9.

PEPO:n sankari oli viime hetken kuudesta maalista kolme iskenyt Roope Kiljunen.

Tästä linkistä näet ottelun tapahtumien kulun tarkasti!