JYP julkaisi lokakuussa kovan pelaajahankinnan, kun slovakkihyökkääjä Michel Miklik palasi seuraan.

35-vuotias hyökkääjä nousi viime kaudella JYP-fanien keskuudessa suureen suosioon, kun hän viimeisteli tehoja tasaisen kovaan tahtiin. Tästä syystä mieheltä odotetaan paljon tälläkin kaudella.

Alku on ollut kuitenkin nihkeä. Vaikka CHL:n puolella punalamppu on syttynyt Miklikin toimesta kertaalleen, on SM-liigassa ollut vaikeaa. Kokenut slovakialainen on saanut pelata suuressa roolissa JYPin kovimpien pelimiesten kanssa, mutta tehoja ei ole syntynyt. Miklik on pelannut nyt viisi ottelua, jonka jälkeen pistesarake näyttää yhä nollaa.

Tilanteesta ei tarvitse toistaiseksi huolestua, sillä kaikilla on varmasti tiedossa, mihin slovakkihyökkääjä parhaimmillaan pystyy. Toisaalta, kovin pitkään Miklik ei voi enää jatkaa suuressa roolissa pisteittä. Tehoja on odotettava.