Rauman Lukko vahvistaa hyökkäystään Chris VandeVeldellä.

Jenkkihyökkääjä saapuu Raumalle loppukauden sopimuksella. 30-vuotias VandeVelde on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

– VandeVelden kohdalla tilastot puhuvat puolestaan. Hän ei ole pelannut alkukaudella, mutta kaikesta näkee, että kyseessä on viimeisen päälle ammattimies. Täytyy tässä kohtaa kiittää pelaajarekrytoinneista vastaavia tahoja siitä, että saimme tämän tason pelaajan Raumalle, Lukon päävalmentaja Pekka Virta ylistää.

Jenkkikonkari pelasi viime kaudella taalajäillä yhteensä 81 peliä tehoin 6+9=15.

– Kuten aina, niin myös nyt, meidän tulee muistaa olla kärsivällisiä sen suhteen, että tutustutaan pelaajaan rauhassa ja annetaan hänelle aikaa sopeutua.

Koko urallaan VandeVelde on pelannut NHL:ssä hieman alle 300 peliä. Hän on pelannut urallaan keskus- ja laitahyökkääjänä.

– Istutaan pelaajan kanssa alas, keskustellaan ja kuunnellaan. Haetaan sitä kautta se mieluisin pelipaikka ja näin saamme varmasti ulos parhaan tuloksen. Tässä on sen verran tätä lätkää tällä kaudella vielä jäljellä, että ehdimme varmasti havainnoimaan näitä asioita, Virta muistuttaa.

Lähde: Lukon tiedote