Boston Bruins palasi voittojen tielle voittamalla tulikuuman Tampa Bay Lightningin 3-2 kotihallissaan.

Bruins on voittanut nyt kuudesta edellisestä pelistään viisi. Vastuuta joukkueen maalilla on kantanut Anton Khudobin, kun Raskin edellinen voitto merkittiin 6. marraskuuta. Sen jälkeen suomalainen hävisi neljä ottelua putkeen.

Lightningia vastaan voittoon riitti 19 torjuntaa. Pörssikärkien Steven Stamkosin sekä Nikita Kutsherovin tähdittämä ketju toi vierasjoukkueen maalin päähän kolmannessa erässä, mutta sen lähemmäksi Rask ei vastustajaa päästänyt.

Alkukausi on ollut suomalaisvahdille erittäin vaikea. Tämä oli myös tasan neljään viikkoon ensimmäinen kerta, kun Rask päästi selkänsä taakse alle kolme osumaa.

Rask on vuosia ollut Bruinsin selvä ykkösvahti ja torjui seuralle Stanley Cupin keväällä 2013.