Turun Palloseura kertoo twitter-tililään hyvistä ja huonoista kokoonpanouutisista.

Turkulaisittain hyvää on, että leikkauksessa käynyt voimahyökkääjä Jonne Virtanen palaa kehiin, kun TPS kohtaa illalla Helsingissä HIFK:n.

Virtanen on toistaiseksi tehnyt tällä kaudella 17 ottelussa tehot 1+2. Järkälemäisen Virtasen arvo joukkueelle mitataan kuitenkin aivan muilla tavoin kuin pisteillä. Tänään Virtanen johtaa TPS:n nelosketjua, jossa laidoilla pelaavat Topi Taavitsainen ja Teemu Väyrynen.

Huono uutinen TPS:n kannalta on se, että ruotsalaispuolustaja Henrik Tallinder (kuvassa) on ylävartalovamman vuoksi sivussa loppuvuoden. Tallinder loukkaantui keskiviikkona KooKoo-ottelussa. Tallinder on tehnyt tällä kaudella pisteet 4+8=12.

Vaasan Sportissa lainapestillä käynyt puolustaja Martin Berger palaa myös TPS:n kokoonpanoon ja on merkitty seitsemänneksi puolustajaksi.

HC TPS

@HCTPS

HC TPS

@HCTPS
TPS lähtee tänään murtamaan Hesan kotitaikaa.
Kokoonpanossa Sport-lainaltaan takaisin Turkuun saapunut Martin Berger sekä leikkauksen jälkeen tervehtynyt Jonne Virtanen. #HCTPS
Henrik Tallinder loukkaantui keskiviikon TPS–KooKoo-ottelussa. Ylävartalovamma pitää puolustajan pois kaukalosta 4-6 viikkoa. #HCTPS