Winnipegin äärimmäisen vahvat otteet jääkiekon NHL:ssä saivat jatkoa viime yönä upealla 7-4-voitolla. Sarjatulokas Vegas Golden Knights jäi maaleja mättäneen joukkueen jalkoihin Jetsin jyrätessä koko joukkueen voimin kiinni pisteisiin.

Läntisessä konferenssissa jo kärkeen nousseelta joukkueelta pisteitä jäi ainoastaan kolmosketju.

Ykkös- ja kakkoshyökkäystriot olivat tehokkaimpia, nelosketju puolestaan nakkasi yhden maalin.

Kolmikko Mathieu PerreaultMatt HendricksJoel Armia on ollut kasassa jo pidemmän aikaa varsin hyvällä menestyksellä. Pisteiden teossakin vastutta ottanut trio keräsi kapteeni Blake Wheelerin ylväät kehut.

– Matt Hendricks on ollut Matty Perreaultin ja Joel Armian kanssa eräänlainen ilmestys meille. Sinä vain läpsäiset nämä yhteen etkä tiedä, mitä saat. He ovat olleet upeita, kippari muotoili NHL.comin mukaan kehuen kolmikkoa.

Ketjun pelaajista Perreault ja lauantaina kiikareille jäänyt Armia ovat iskeneet jo kymmenen tehopinnaa, Hendricks puolestaan on tehoillut viiden pisteen edestä.

Vire on jopa mykistävä jokaisella.

Hendricks nimittäin iski viime kaudella ainoastaan seitsemän pistettä, HIFK:ssakin aikoinaan käynyt Perreault puolestaan rikkoo tällä menolla yhden kauden piste-ennätyksen (13+32=45) heittämällä, myös Armia on ennätysvauhdissa.

Suomalaisen aiempi yhden kauden piste-ennätys on 19 (10+9) pinnaa.

Iskukyvystä kertoo jotain myös se, että yhdenkään pelaajan tehotilasto ei ole pakkasella.