Leijonienkin nutusta tutun Veli-Matti Savinaisen edustaman Jugra Hanti-Mansijskin uskomattomat vaikeudet jääkiekon KHL:ssä jatkuvat.

Itäisen konferenssin viimeisenä, ja toiseksi viimeisestä sijasta jo seitsemän pinnan päässä oleva joukkue sai jälleen torstaina lunta tupaansa oikein urakalla häviten Jekaterinburgille luvuin 0-4.

Vieraat nöyryyttivät kotijoukkuetta toisessa erässä, jossa se iski kaikki maalit noin 11 minuutin aikana.

Kun pisteet lähtivät vieraiden mukaan, vaeltaa Jugra jo käsittämättömässä 12 kamppailun tappioputkessa.

Edellisen kerran se on voittanut 30. lokakuuta, edellinen voittoputki puolestaan on niinkin kaukaa, kuin lokakuun alusta.

Kun Savinainen ei tuossa kyseisessä voitto-ottelussa pelannut, on hän päässyt nauttimaan edellisen kerran voittoa KHL:ssä 18. lokakuuta.

Ykkösketjun sentteri Savinaisen ja kumppanien osalta haaveet pudotuspeleistä ovat käytännössä valuneet romukoppaan. Joukkueella on matkaa viimeiseen jatkopaikkaan jo noin kolmisenkymmentä pinnaa.

Suomalaisen ilonaiheet ovat maajoukkueessa, sillä Savinainen valittiin ennen joulua pelattavaan Moskovan turnaukseen.