Carolina Hurricanesin ja Vegas Golden Knightsin välinen viimeöinen ottelu sai melkoisen käänteen toisen erän alussa.

Golden Knightsin ollessa tappiolla 0-1, joukkueen puolustaja Nate Schmidt löysi mahtavan tavan herätellä maalittoman joukkueensa.

Schmidt jysäytti toisen erän ensimmäisellä minuutilla hurjan niitin kiekon kanssa siniviivan ylittäneeseen suomalaishyökkääjään Sebastian Ahoon.

Aho lensi murskaavan taklauksen voimasta suoraan jään pintaan, mutta nousi kuitenkin urhoollisesti välittömästi ylös. Suomalaistaituri poistui vaihtopenkille heti niitin jälkeen, mutta pystyi jatkamaan pelaamista myöhemmin.

Schmidtin taklauksella oli merkittävä seuraus, koska Golden Knights pääsi välittömästi sen jälkeen iskemään ottelun 1-1-tasoitusosuman. Puolustaja Deryk Engellandin maalin toisena syöttäjänä toimi suomalaishyökkääjä Erik Haula.

Katso Schmidtin taklaus klikkaamalla tästä.

Carolina voitti ottelun lopulta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-2.