© Kuva: Juha Tamminen

KSML: JYP-leiristä lauotaan kritiikkiä Liigalle – ”Hölmöä, tyhmää!”

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Jyväskylän JYP on aiheuttanut itse itselleen ylimääräisiä haasteita hyvillä otteillaan.

JYPin dilemma on joukkueen hyvä menestys jääkiekon Mestarien liigassa. Välieriin asti selvinnyt joukkue on hyvin sujuneiden CHL-pelien takia melkoisessa otteluruuhkassa. Ja se näkyy myös keskisuomalaisten otteissa ailahtelevaisuutena.

Tiistaina JYP kairasi CHL-välierien ensimmäisessä ottelussa 4–2-voiton tshekkiläisestä Ocelari Trinecistä ja otti ison askeleen kohti finaalia. Eilen joukkueen henkinen ja fyysinen lataus ei ollut parhaimmillaan Hämeenlinnassa, ja HPK vei voiton maalein 5–3.

Joulukuussa JYPin pelit CHL:n puolivälierissä aiheuttivat ottelusiirtoja ja pienimuotoista kalabaliikkiakin, kun joukkue joutui pelaamaan peräkkäisinä päivinä Tshekissä ja Vaasassa. Tuolloin, kuten nytkin, JYP oli CHL-peliä seuranneessa Liiga-ottelussa kaukana parhaalta tasoltaan.

Tiistaina Trinecin verkkoon kaksi maalia täräyttänyt Mikko Mäenpää sanoi tänään ilmestyneessä Keskisuomalaisen paperilehden haastattelussa CHL-ottelujen vaikuttavan esityksiin Liigassa.

– Mieluummin sitä pelaa kuin treenaa. Tiistain peli oli vauhdikasta kiekkoa. Se tuntuu hölmöltä ja tyhmältä, että pelejä joudutaan siirtämään CHL:n takia. Sarjaan pitäisi panostaa yhtä tosissaan kuin futiskuvioissa, Mäenpää viittasi Keskisuomalaisessa jalkapallon Mestarien liigaan.

CHL:n finalistit ratkotaan lopullisesti ensi tiistaina, kun JYP matkustaa Trineciin. Sen jälkeen JYPin seuraava Liiga-ottelu on vuorossa kahden välipäivän jälkeen ”vasta” perjantaina.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!