Miettikää Nuorten kultaleijonan tilastoja NHL:ssä – ruotsalaispakki osasi odottaa ällistyttävää iskukykyä!

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin tämän hetken kärkipakit, ruotsalainen John Klingberg ja Nuorten kultaleijona Esa Lindell ovat olleet valtavissa liekeissä viime aikoina. Puolustajat ovat NHL-joukkueensa tehokkaimpia pelipaikallaan Klingbergin kerättyä uskomattoman saldon 6+40 ja Lindellinkin hienosti 5+15.

Pelaajista Lindell on tähtipaitojen tehotilaston kärki lukemalla +18, Klingberg miehittää kolmossijaa saldolla +14.

Vaikka nuorten maailmanmestaruuden tammikuussa 2014 voittanut Lindell on saattanut monet yllättää, ei ruotsalaiskollega ole ihmeissään eläimellisestä vireestä.

– Tiesin Esan kyvyt jo ennen hänen nousuaan NHL-kokoonpanoon, Jokereissa aikoinaan pelannut Klingberg sanoi NHL.comin suomenkielisellä sivustolla ensiksi, ja katkoi:

– Alkuun oli luonnollisesti vähän hakemista, koska hänelle ei ollut kertynyt vielä riittävästi tuntumaa liigan kovasta temposta.

Kun tulosta on tullut sekä pisteiden että tehojen valossa, on itseluottamus luonnollisesti noussut korkealle. Sen tiesi myös Starsin kesän 2010 viidennen kierroksen varaus.

– Esan itseluottamus on kasvanut ihan silmissä, minkä ansiosta yhteispelimme on sujunut moitteettomasti, maailmanmestari ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestari iloitsi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.