Winnipeg Jets -tähti Patrik Laine onnistui jälleen maalinteossa, kun hän iski 1-1-tasoitusmaalin 3-1-voitossa Tampa Bay Lightningia vastaan.

19-vuotias suomalaishyökkääjä on osunut tällä kaudella tolppien väliin jo 23 kertaa, jonka lisäksi hän on tarjoillut 17 maalisyöttöä.

Laine pelaa parhaimmillaan toista kauttaan NHL:ssä ja hän on viimeistellyt tähän mennessä NHL-uraansa 59 maalia. Kyseisellä maalimäärällä hän on nyt entisen suomalaiskiekkolija Petri Skrikon rinnalla ensimmäisen kahden kauden NHL-maaleissa. Skriko viimeisteli 59 maalia Vancouver Canucksin riveissä kausilla 1984-86.

Ainostaan Jari Kurri sekä Teemu Selänne ovat pystyneet viimeistelemään ensimmäisen kahden NHL-kauden aikana enemmän maaleja kuin Laine. Kurri keräsi kyseisessä ajassa tililleen 64 osumaa ja Selänne hurjat 101 osumaa. Nykyisellä tahdilla Laine tulee ohittamaan tilastossa vielä Kurrin.