Liigaseura Vaasan Sport tiedotti keskiviikkoaamuna, että seura on solminut jatkosopimukset puolustajien Tony Sundin sekä Ville Saukon kanssa. Uudet sopimukset kattavat seuraavan kauden. Molemmat pelaajat ovat pelanneet tällä kaudella joukkueen kokoonpanossa yli 30:ssä ottelussa.

Sekä Sundin, että Saukko ovat peräisin seuran juniorijoukkueista. 22-vuotias Sund saapui Vaasan joukkueeseen kolme vuotta sitten divarijoukkue Muik Hockeysta. Saukko sen sijaan kävi koko Sportin junioriohjelman läpi.

Sund on ollut yksi heikosti menestyneen Sport-miehistön valonpilkahduksista. Pitkän 191-senttisen pakin plus/minus -tilasto on joukkueen kärkeä, +6.

– Tony on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan Liigassa hyvällä tasolla. Kehitys ei kuitenkaan ole vielä missään nimessä tapissaan, vaan hän omaa valtavan potentiaalin tulla vielä paljon paremmaksi pelaajaksi, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran nettisivuilla.

Saukko on kuluneella kaudella varmistanut paikkansa joukkueen kuuden puolustajan joukosta. Hänen tämän kauden teholukemat ovat 2+1=3.

– Ville on tällä kaudella noussut ansaitusti kuuden pelaavan puolustajan joukkoon ja saanut lisää varmuutta puolustamiseen sekä kiekolliseen pelaamiseen. Laadukas arjen työ ja kova halu kehittyä vievät häntä eteenpäin, Jämsä kuvaili.

 

Vaasan Sport

@VaasanSport
Tony Sund (@tonyzund) ja Ville Saukko jatkavat Sportissa myös ensi kaudella!

#VaasanSport #Liiga #NytTaistellaan #YksiMeistä vaasansport.fi/fi-fi/article/…