Hyökkääjä Aleksander Barkov kertoo nauttivansa pelaamisesta Jevgeni Dadonovin kanssa, mutta ikävöivänsä samalla seurasta lähteneitä konkareita.

Florida Panthers suomalaishyökkääjä esiintyi NHL WAMin tuoreimmassa jaksossa, jossa videoblogia pitävät Juhani Putkonen sekä Juho Manninen esittivät tuttuun tyyliinsä monipuolisia kysymyksiä.

Ensimmäisenä puheenaiheeksi nousikin Barkovin uusi ketjukaveri Jevgeni Dadonov, joka saapui seuraan täksi kaudeksi KHL:stä.

– Ihan huikea pelimies. Olen seurannut hänen pelejään Venäjällä sekä MM-kisoissa ja hän on ollut ylivoimaisesti parhaimmistoa. Tosi taitava ja nopea pelaaja. Tosi hyvä on pelata hänen kanssaan ja vielä puhutaan samaa kieltä, niin sekin auttaa, Barkov kehui NHL Without a Mapin videolla.

Vielä viime kaudella nuorella suomalaishyökkääjällä oli tukenaan konkarihyökkääjät Jussi Jokinen ja Jaromir Jagr, mutta kuluvalla kaudella hän on saanut pärjätä ilman heidän neuvojaan. Barkov kertoo ikävöivänsä kumpaakin.

– Jusan (Jokinen) kanssa vietettiin aikaa enemmän yhdessä ja pelattiin yhdessä MM-kisoissa sekä täällä. Mutta Jagr oli taas ketjukaveri ja auttoi kaikissa treeniasioissa, niin totta kai on molempia ikävä, Barkov kommentoi.

Voit katsoa ”NHL Without a Map” -sarjan jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Nordicbet