OHL:ssä Kingston Frotenacsin takalinjoilla luutivan Eemeli Räsänen menneet ajat ovat olleet tuskaisia. Toronto Maple Leafsin viime kesän kakkoskierroksen varaus joutui pettymään alle 20-vuotiaiden MM-kisojen suhteen jäätyään niistä rannalle, toista kauttaan rapakon takana pelaava suomalaispakki on ikävöinyt myös kotia.

Vaikka menestys henkilökohtaisella tasolla on ollut hyvää, vaikutti Räsäsen mieli oleva maassa ainakin Sportsnetin haastattelun perusteella.

– On ollut vaikea vuosi minulle. Jääkiekko ei ole sujunut hyvin. Minun on jatkuvasti parannettava ja oltava hereillä, OHL:n runkosarjassa kahden kauden aikana 108 pelissä tehot 9+55 mättänyt ja 11 pudotuspelissä viisi pinnaa saalistanut Räsänen pyöritteli sivuston jutun mukaan.

Kingston on kerännyt 48 ottelussa 57 pinnaa, lisäksi Räsäsen tehotilasto on selvästi plussalla. Kelvollisesta otteista huolimatta suomalaispakki on pettynyt otteisiin, lisäksi koti-ikävä on piinannut.

– On ollut vaikeaa olla pois perheen luota. En viettänyt paljoa aikaa heidän kanssaan kesällä, Räsänen myönsi.