Saksa teki mahdottomasta mahdollista, kun se kaatoi olympiaturnauksen välierissä lajin suurimman kiekkomahdin Kanadan maalein 4-3. Voitosta hullaantuneet saksalaiset juhlivat sensaatiota kuin mestaruutta ikään, mikä on kaikin puolin ymmärrettävää.

Pelaajien juhlinta jatkui vahvana pukukopin puolella. Osansa saksalaisten ilosta sai myös loistavaa työtä joukkueen päävalmentajana tehnyt entinen NHL-peluri Marco Sturm, joka joutui pelaajien perinteisen kylvetyksen kohteeksi saapuessaan huoneeseen.

Valmentajan Gatorade-suihkun jälkeen pelaajat alkoivat yhdessä laulamaan ”Finaaliin, finaaliin”.

Katso mieltä piristävä video alta.

Saksalaiset yrittävät palautua pelikuntoon välipäivän aikana, ennen kuin he kohtaavat sunnuntain finaalissa kisojen ennakkosuosikin Venäjän olympiaurheilijat.

Ottelu kultamitaleista alkaa kello 14:10 Suomen aikaan.