Liigan jumbosijoille painunut Mikkelin Jukurit julkaisi lauantaina uuden pelaajasopimuksen. Kuluneella kaudella ennätyspisteensä (1+11) tehnyt puolustaja Antti Jaatinen jatkaa mikkeliläisten mukana seuraavat kaksi kautta.

– Kaudella 2017-2018 ennätyspisteet liigassa tehnyt Jaatinen tuo kokemusta Jukurien puolustuspäähän. Antti pystyi ottamaan Mikkelissä vielä yhden tarvittavan stepin urallaan. On hienoa, että Antti jatkaa Mikkelissä myös tulevaisuudessa, Jukurien päävalmentaja Risto Dufva kommentoi Jukurien tiedotteessa.

30-vuotias Jaatinen on kokenut Liiga-pelaaja. Hän on edustanut Suomen pääsarjatasolla Jukurien lisäksi myös Lukkoa, JYPiä, Tapparaa sekä Pelicansia. Yhteensä hänellä on takanaan 394 Liiga-ottelua.

– Todella hyvät fiilikset ja innolla lähdetään kohti ensi kautta. Jukurit tulee ensi kauteen vahvempana kuin koskaan, kertoi Jaatinen.