Jokereiden murskaava toinen erä sai HK Sotshin maalivahti Konstantin Barulinin tulistumaan sunnuntaina.

Kokenut venäläismaalivahti tulitettiin toisessa erässä vaihtoon, kun Jokerit oli karannut jo varhaisessa vaiheessa ottelua 4-1-johtoon. Tätä Barulin ei sulattanut helpolla, sillä hän paiskoi mailaansa poistuessaan kaukalosta. Eikä siinä vielä kaikki.

Venäläismaalivahti nimittäin kävi nopeasti laittamassa tukkansa kiinni ponnarilla ja kun hän palasi takaisin, nosti hän keskisormensa pystyyn. Ainoastaan se, kenelle mielenosoitus oli tarkoitutte jäi vielä arvoitukseksi. Kyseessä lienee kuitenkin tuomaristo tai helsinkiläisseuran fanikatsomo.

Jokerit vei ottelun nimiinsä lopulta numeroin 7-2. Ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1. Joukkueet iskevät seuraavan kerran yhteen tiistaina Sotshissa.

Näet alta kuvan Barulinin keskarin näytöstä. Jos et näe sitä, voit katsoa sen täältä.