Nashville Predatorsin suomalainen huippuvahti Pekka Rinne torjui joukkueelleen jälleen tärkeät kaksi sarjapistettä, kun Colorado Avalanche taipui maalein 4-3. Rinne nappasi kauden 35 voittonsa 22 torjunnalla.

Kantrikaupungin joukkue on nyt kahdeksan ottelun voittoputkessa, mikä sivuaa seuraennätystä. Vain kaudella 2005-2006 joukkue on pystynyt samaan.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @PredsNHL earned their eighth consecutive victory to match the franchise record for longest win streak. #NHLStats #NSHvsCOL

Colorado oli erittäin lähellä päättää Nashvillen putken, kun se johti peliä vielä viimeisellä minuutilla. Ryan Ellis toi kuitenkin joukkueen tasoihin, ja Filip Forsberg ratkaisi ottelun jatkoajalla. Rinne kertoi, ettei näitä hetkiä usein toistu NHL:ssä.

– Joukkueen itseluottamus on korkealla. Vaatii paljon luonnetta ja päättäväisyyttä tulla peliin takaisin mukaan. Joskus tällaisia pelejä sattuu kerran tai kaksi kuussa, mutta nyt olemme toistaneet sen neljä kertaa peräkkäin, Rinne kommentoi Nashvillen sivuilla.

Nashville päätti Coloradossa neljän ottelun vieraskiertueen ja pelaa seuraavat neljä kotihallissaan. Maalintekijä Ellis luottaa siihen, että joukkue jatkaa vakuuttavaa kulkuaan.

– Olemme pelanneet hyvin. Se ei aina ole ollut kaunista, mutta hyvät joukkueet löytävät keinot saada pisteitä. Isoin asia meidän menestykselle on ollut luottamus toisiimme. Viime kevään pudotuspelit antoivat meille paljon kokemuksia, joita olemme voineet hyödyntää myös tällä kaudella.

Hallitseva Lännen mestari jatkaa konferenssin kärkipaikalla ja on enää yhden pisteen päässä runkosarjaa johtavasta Tampa Bay Lightningista.