Vaikka Liigan runkosarjassa on jäljellä lauantain kierros ja tuon jälkeen pelataan kiivaat pudotuspelit, kääntyvät osalla joukkueista katseet jo ensi kauteen. Yksi sellaisista on jatko-otteluista pudonnut Ilves.

Aamulehti spekuloi uutisessaan urheilutoimenjohtaja Kari Heikkilän kommenteilla höystettynä tätä kautta. Tupsukorvista nousi karsiutumisesta huolimatta esiin positiivisia yksilöitä, ja niitä olivat artikkelin mukaan mm. nuoret Topias Haapanen, Joona Ikonen ja Oskari Laaksonen sekä kokeneemmat Eemeli Suomi, Ville Meskanen, Joe Piskula ja Mark Flood.

Mutta vaikka onnistuja oli, on sivuston jutun mukaan Ilves ollut yhteydessä muihin hurjiin nimimiehiin. Toinen heistä on NHL:ssäkin pelannut oma kasvatti Ville Koistinen.

– Keskustelin hänen kanssaan, mutta Ville haluaa mennä takaisin Keski-Eurooppaan ensi talveksi, Heikkilä oli myöntänyt.

Koistinen olisi ollut kova lisä Ilveksen alakertaan. Pakki on voittanut Leijonien paidassa MM-hopeaa ja -pronssia, taalajäillä hän on pelannut 103 kamppailua.

Myöskään vanha tuttu, kuvassa oleva Geoff Platt ei ole tulossa Aamulehden mukaan Tampereelle. Hän pelasi tupsukorvissa kaudella 2008-09. Kyseisen pelaajan nimi on pyörinyt huhuissa.

– Hän on hyvä tyyppi ja hyvä pelaaja, mutta valitettavasti hän jatkaa KHL:ssä, Heikkilä valaisi.

Valko-Venäjän ja Kanadan passien Platt on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari. Hän on pelannut NHL:ssä 46 ottelua.

Aamulehden jutun voit kokonaan lukea täältä.