Pietarin SKA:n lyöminen voi olla välillä jopa mahdotonta, paljastaa nimettömästi kommentteja Iltalehdelle antanut suomalainen KHL-pelaaja.

KHL:n jättiläisseura on ollut viime aikoina jälleen melkoisen kohun keskellä, kun se eteni pudotuspeleissä jatkoon likaisella tavalla.

SKA murjoi ottelusarjassa huomattavasti heikomman Severstal Tsherepovetshkin voitoin 4-0, mutta ilman avustusta se ei tullut. SKA nimittäin ratkaisi ottelusarjan jatkoajalla itselleen paitsiomaalilla, jonka tuomarit vielä tarkistuksen jälkeenkin hyväksyivät. Myös muita apuja seura on varmastikin saanut.

– Mikään ei ole muuttunut. Näin se on aina ollut ja mennyt. Onhan se härskiä, mutta ei sille oikeastaan voi mitään, suomalainen KHL-pelaaja kommentoi Iltalehdelle.

Hän ei ihan syystä halunnut kommentoida asioita omalla nimellään.

– Sanotaan näin, että näistä asioista ei kannata ääneen puhua, mikäli aikoo tässä liigassa jatkaa.

Voittamaton SKA?

Pietarilaisjoukkue on materiaalinsa puolestakin KHL:n ehdoton mestarisuosikki, mutta sen pitäisi olla lyötävissä väliajoin. Mutta onko se mahdollista, jos Venäjällä päätetään jo etukäteen, että SKA tulee voittamaan mestaruuden?

– Hyvät pelit pitää pelata, että sen joukkueen voi voittaa. Vaikeaa on niissä olosuhteissa neljä kertaa SKA voittaa, se vaatii ihmettä. En sitten tiedä, että onko sellaista ihmettä olemassakaan, pelaaja naureskelee Iltalehdelle.

– Jos joku joukkue on voittamassa SKA:ta, niin jostain tulee ne 2-3 jäähyä, jotka auttavat. Ja joukkueella on niin hyvä materiaali, että kyllä se tarvittavat maalit tekee. Toisaalta asian voi ajatella niinkin, että näin asiat tässä liigassa vaan menee. Turha sillä on päätä vaivata, keskittyy vaan omaan peliin, pelaaja pohtii.

Lähde: Iltalehti