Lukon paidassa tällä kaudella 27 ottelussa tehot 6+10 iskeneen jenkkihyökkääjä Chris VandeVelden sesonki loppui ennen aikojaan loukkaantumiseen. Kiekkoareena kirjoitti uutisessaan, että Edmonton Oilersin vuoden 2005 varauksen käsi leikattiin tällä viikolla Philadelphiassa.

Toipumisaika on noin pari kuukautta. Mutta vaikka kausi loppui pettymykseen, ei VandeVelde ollut sivuston haastattelussa pahana. Hän antoi ymmärtää, että paluu Suomeen ja nimenomaan Lukkoon olisi taas ensi kaudella mahdollista.

- On hullua, että tämä loppuu tähän. Kaikki kävi niin äkkiä. Perseestä, että kausi loppuu tässä kohtaa, hyökkääjä oli sanonut sivustolle.

- Ehdottomasti pidin ajastani täällä. Rakastaisin mahdollisuutta tulla takaisin, mutta saa nähdä, mitä tapahtuu, yhdysvaltalainen pyöritteli salaperäisen oloisena.

Lukon runkosarjaurakka huipentuu lauantaina. Se kohtaa sarjakauden 60:nnessa ottelussa sesonkinsa päättävän Ilveksen.

Alkuperäisen jutun voit lukea painamalla tätä.