Teemu Selänne neuvottelee liittymisestä Jokereiden taustavaikuttajaksi, kun Hjallis Harkimo on siirtymässä syrjään, uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan Harkimo on luopumassa lähivuosina puheenjohtajuudestaan sekä omistajuudestaan. Jokerit-pomo omistaa tällä hetkellä Jokerit Hockey Club Oy:stä 51 prosenttia. Loput 49 prosenttia omistavat puolestaan venäläis-suomalaiset miljardöörit Roman Rotenberg sekä Gennadi Timtshenko.

– No… en mä ole vielä sitä päättänyt. Voi olla, että vetäydyn tämän kauden jälkeen, mutta yhtä hyvin se voi tapahtua seuraavan tai vaikka sitä seuraavan jälkeen, Harkimo kommentoi Ilta-Sanomille.

Harkimon siirtyessä syrjään Jokereiden venäläisomistajat yrittävät saada Selännettä toimintaan mukaan. Asiasta ollaan keskusteltu jo vuodesta 2015 lähtien.

– Joo, kyllä siitä on yhä keskusteltu, että lähtisinkö mukaan Jokerien taustavaikuttajaksi. Mulla on yhä Jokeri-sydän, joten kyllä multa löytyy mielenkiintoa kyseistä Jokerien pestiä kohtaan. Juuri nyt minulla ei kuitenkaan taida olla tarpeeksi intohimoa niin vaativaan tehtävään, Selänne linjaa.

– Odotan sitä hetkeä, kun aito halu syttyy.

Lähde: Ilta-Sanomat