KHL:n puolivälierissä kaksi ensimmäistä osaa tylysti maaleitta hävinnyt Jokerit yrittää kammeta TsSKA Moskovan tänään nurin joukkueiden kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa. Ottelu Helsingissä alkaa kello 18.30.

Jokerien nettisivuilla muistutettiin maalivahti Karri Rämön haastattelussa olemassa olevista faktoista. Joukkueella oli lauantaina hyviä maalipaikkoja Moskovassa riittävästi, mutta kerta toisensa jälkeen kiekko jätti ylittämättä maaliviivan. TsSKA puolusti esimerkillisesti ja joukkueen loistava maalivahti Ilja Sorokin pelasti kenttäpelaajat niillä hetkillä, kun puolustus petti.

Joukkue on ollut lähellä tulikuuman Sorokinin muurin murtamista, mutta vielä se ei ole onnistunut.

– Pelasimme heti keskialueelta alkaen paljon paremmin kuin perjantaina. Olimme paljon paremmin pelissä mukana ja pakotimme heidät tekemään enemmän duunia vetopaikkojen eteen, ja sitä kautta he eivät päässeet siihen keskustaan. Paransimme paljon edellisestä pelistä, mutta emme riittävästi, Jokerie torjuja vertaili perjantain ja lauantain koitoksia.

TsSKA nollasi Jokerit siis kahdessa pelissä putkeen, eikä tuo ole sattumaa. Joukkueen avauskierroksen vastustaja Spartak jäi paikallismatseissa peräti kolmesti nollille. Olympialaisissakin mukana ollut Sorokin on tulikuumassa vireessä, ja sen myönsi kollega Rämö.

– Viisi nollapeliä kuuteen peliin ei tule helposti, kaveri on vetänyt hyvin. Paikkoja meillä on, mutta pitää jotenkin löytää aseet, että tehdään hänen pelaamisensa niissä tilanteissa vaikeammaksi. Ei riitä vielä tällä hetkellä, sen verran hyvin hän on pelannut, Rämö myönsi.

– Täytyy kaivaa itsestämme vielä enemmän, kun tullaan Helsinkiin. Kotona pitää voittaa ja sitten kaivaa yksi vierasvoitto Moskovasta. Lauantaina nähtiin, ettei se ole kuin muutaman pompun päässä, veskari uskoi.