Liigan viime viikon tulikuumat-listan pelaajat on julkaistu. Tällä kertaa ykköstilalta löytyy TPS-konkari Eric Perrinin nimi.

Kanadalainen on huippukunnossa juuri kun pudotuspelit käynnistyvät TPS:n osalta SaiPaa vastaan. 42-vuotias Perrin viimeisteli runkosarjassa 50 otteluun tehopisteet 23+20=43.

– Ennätysmies loukkaantui syksyllä ja haki sen jälkeen peliään hiukan aikaa. Iski runkosarjan viimeiseen yhdeksään peliin 14 pistettä. Ilo ja pelaamisen kiima näkyy kauas. Ei ole sattumalta tehnyt playoffs-otteluissa isoja maaleja, Liiga hehkuttaa.

Listauksen kakkoseksi nousi puolestaan JYPin Antti Suomela, joka on ollut läpi kauden tasainen suorittaja. 24-vuotias hyökkääjä voitti pistepörssin ensimmäisenä JYP-pelaajana koskaan.

– Upea lopetus runkosarjalle toi ensimmäistä kertaa JYP-pelaajalle pistepörssin voiton. Suomela nousi lopulta piste per peli –tahtiin ja paransi 15 pisteellä omaa piste-ennätystään. Oveluus ja juonikkuus toivat tehoja ylivoimilla, joissa Suomela ja Jerry Turkulainen pelaavat erinomaisesti yhteen. Näillä otteilla Suomelan suunta on kohti suurempia liigoja.

Liigan tulikuumat-listauksen kolmannelta sijalta löytyi Porin Ässien hyökkääjä Matti Kuparinen. Voit katsoa koko listauksen täältä.

Lähde: Liiga

LUE MYÖS

Yle: Liigan pistepörssivoittajan mykistävä kasvutarina jatkuu – siirtymässä ensi kaudeksi NHL:ään?