Maanantaina kaksivuotisen tulokassopimuksen Boston Bruinsin kanssa allekirjoittanut hyökkääjä Ryan Donato pääsi debytoimaan viime yön kierroksella ja teki faneihin heti lähtemättömän vaikutuksen.

21-hyökkääjä keräsi tehot 1+2, kun Boston kärsi kirvelevän tappion Columbus Blue Jacketsille lukemin 4-5. Lopputuloksesta huolimatta Donato valittiin ottelun ykköstähdeksi. Erinomainen debyytti voi viedä Yhdysvaltojen olympiajoukkueeseen kuuluneen hyökkääjän vakituiseen kokoonpanoon pudotuspelien lähestyessä.

Tiistain harjoituksissa Donato ei kuitenkaan ollut mukana. Syy oli NHL-pelaajalle poikkeuksellinen, mutta samalla varsin inhimillinen, sillä nuorukaisen piti osallistua koulutunnille. Donato opiskelee tällä hetkellä maailman kuuluisimmassa yliopistossa Harvardissa, joten harjoituksista luistaminen ei taida jäädä yhteen kertaan.

Bruins-kolumnisti Ty Anderson kertoi asiasta twitterissä.

Ty Anderson

@_TyAnderson
Ryan Donato is not at Bruins practice today because he had and was in class this morning.