Tiistaina Ottawa Senators tiedotti surullisen uutisen, joka koski joukkueen kapteenia Erik Karlssonia. NHL-supertähti koki äärimmäisen surullisen kohtalon, kun hänen ja vaimo Melinda Karlssonin esikoinen menehtyi keskenmenossa.

Karlsson palasi lauantaina joukkueen harjoituksiin ja pelasi viime yönä ensimmäisen ottelunsa lapsen kuoleman jälkeen. Illan matsissa Senators isännöitsi Carolina Hurricanesia.

Kotiyleisö osoitti tukensa kapteenilleen raikuvin suosionosoituksin.

Senatorsin pelaajat olivat syystäkin iloisia, että saivat kapteenin takaisin joukkueen vahvuuteen.

– Hän on meidän kapteeni, paras pelaajamme, johtajamme. Hän on aina ollut meidän jokaisen tukena, ja haluamme auttaa nyt häntä. Olemme onnellisia, että hän on täällä, hyökkääjä Jean-Gabriel Pageau kertoi seuran haastattelussa.

Karlsson saa valtavasti tukea joukkuekaverilta, joka on myös käynyt vaikeita asioita läpi. Maalivahti Craig Andersonilla oli erittäin hankalaa viime kaudella, kun hänen piti olla pelikentiltä sivussa ison osan vuodesta ja auttaa syöpää sairastavaa vaimoaan. Maalivahti kertoo rutiinien ja arjen olevan suuressa roolissa toipumisprosessissa.

– Rutiinien palauttaminen on hyvä juttu. Avain toipumiseen on viettää aikaa ystävien ja joukkuekavereiden kanssa. Päivittäiset askareet auttavat paljon. Ne saa mielesi pois pahoista asioista ja antaa mahdollisuuden hengähtää, Anderson kertoi Ottawa Sun:lle